Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra april, 2012

"Skodd over samme lest"

  Disse kortene står som inspirasjon på Bokhuset Libris. Disse viser hvordan man kan bruke slike rosetter laget med spellbinders sirkler. De er gøy å lage og veldig enkle! De er flotte på et kort eller et annet prosjekt :)

En diecut på den andre

Jeg kan virkelig anbefale Grand Calibur til alle som har tenkt å kjøpe seg en ny diecut maskin. Jeg har igjen koset meg med mine dies og laget nok et kort med annerledes form. Det er så gøy å kunne mikse og matche de ulike diesene.

En annen form

Jeg har virkelig koset med med min nye Grand Calibur :) Det er gøy å kunne bruke Grand dies og få nye former på kortene :) Dette kortet er veldig enkelt, diecuten er kun bretett i to. Selv om det er svært enkelt syntes jeg det gir et flott uttrykk.

Beste venner

Jeg farger og jeg farger :D Jeg har tatt helt av med tusjene mine! :D Dette er også ett av kortene til butikken :) Jeg hadde det så gøy når jeg farget dette, selv om jeg sikkert måtte farge fire før jeg ble fornøyd ;) Og jeg øver videre :)

Kaninen på sykkel

I det siste har jeg virkelig utfordret meg selv på å farge motiver. Jeg har syntes det har tatt alt for lang tid og jeg har heller ikke fått det noe bra til. Jeg invisterte i en haug med tusjer og tenkte at nå skal jeg øve! Dette kortet var også til butikken. Stemeplet er fra Nellie Snellen og heter Hoppie`s.

Prøvedukken

Da vi arrangerte Scrapp med hjertet bestemte vi oss for å lage noen kort til butikken som inspirasjon. Her har jeg brukt en av Tim Holtz sine dies til å lage prøvedukken. Jeg fant tutorialen her . Den var kjæmpe gøy å lage og flott på kortet når den ble ferdig! :)

Tea time

Det er så godt å ha gode venner! Mayen er en slik venn! :) Det er godt å senke skuldrene og slappe av i hennes nærvær. Hun er også en av mine flotte kunder, og denne te-dispenseren skulle hun gi bort i 40 års gave. Mayen har bestandig noen artige "kriterier" for hva som skal lages.. og gangen var jubilanten frankofil.. Astrid tenkte lenge og funderte hva frankofil var før hun måtte spørre, jo hun ELSKER Frankrike ;) Da måtte jo Eiffeltårnet være med :) Laget en tag i samme stil, tallene har jeg skrevet ut speilvendt og skjært ut for hånd. Syntes mine gamle porselenskopper som jeg har arvet av min gammeltante (fars tante) passet bra her! De er av tynneste porselen og står til pynt i skapet :)

Mitt andre bidrag

I det første nummeret av Ett Trykk i 2012 hadde jeg gleden med å delta i deres stempelutfordring. Vi skulle lage to bidrag med stempelet fra Marianne Design. Denne gangen har jeg fargelagt stempelet med fargeblyanter og terpentin.